Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > اجتماعی - همشهری آنلاین:
متهم به قتل سه تن از ماموران ناجا در ماجرای خیابان گلستان هفتم اعلام کرد که عاشق اعدام است و بارها از بازپرس خود پرسیده که چه زمانی وی را اعدام می‌کنند.

به گزارش ایلنا، در سومین جلسه رسیدگی به اتهامات «محمد ثلاث» متهم پرونده شهادت سه مامور ناجا در ماجرای خیابان گلستان هفتم، دو تن از افسران کادر نیروی انتظامی که در روز حادثه حضور داشتند به عنوان شاهد معرفی و قاضی محمدی کشکولی در ابتدای جلسه بعد از احراز هویت آنها از نماینده حقوقی ناجا دعوت کرد تا در جایگاه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رعایت اخلاق همیشه اولویت نیروی انتظامی بوده است گفت: محمد ثلاث با جمع آوری آلت قتاله و حمله با اتوبوس منجر به قتل سه تن از همکاران ما شد. همکارانی که در صحنه خیابان پاسداران حتی مسلح هم نبودند.

نماینده حقوقی ناجا ادامه داد: ما می‌توانستیم با استفاده از اختیارات قانونی خود در به کار گیری سلاح فتنه را در نطفه خفه کنیم ولی ممکن بود که به عده زیادی از تجمع‌کنندگان و حتی مردم آسیب برسانیم. به همین خاطر با رعایت اخلاق اسلامی این کار را نکرده‌ایم. محمد ثلاث که خود اقرار کرده این جنایت را انجام داده است و خود را منتسب به گروهی معرفی کردند که آن گروه از ایشان اعلام برائت کرده و درخواست محاکمه او را داده است.

در ادامه دادگاه قاضی، محمدحسین زارعی را که از پرسنل ناجا است به عنوان شاهد به جایگاه فرا خواند .

وی بعد از معرفی خود در رابطه با اتفاقات روز حادثه گفت: ما روز حادثه به محل اعزام شدیم و دستور داشتیم که تجمع‌کنندگان را متفرق کنیم. ما سلاح گرمی همراه نداشتیم.

شاهد با بیان اینکه ما اتوبوس را از دور دیدیم که آرام آرام به سمت ما می‌آمد گفت:‌گمان کردیم اتوبوس گذری است و می‌خواهد رد شود اما وقتی از چند نفر از ما رد شد سرعتش را اضافه کرد و به سمت همکاران ما راند.

این افسر نیروی انتظامی ادامه داد:‌ من شهادت می‌دهم که شهید امامی را دیدم که سرش زیر لاستیک اتوبوس گیر کرد و مرد. دو شهید دیگر را هم دیدم که چگونه لای ماشین و اتوبوس گیر کردند. من خودم هم کمرم و پایم آسیب دیده است.

قاضی از او پرسید: شما آیا متهمی که اینجا حضور دارد را در اتوبوس و موقع پیاده شدن از اتوبوس دیدید.

شاهد گفت:‌ موقعی که آرام به سمت ما می‌آمد او را دیدم اما وقتی پیاده می‌شد به دلیل اینکه فاصله‌ام زیاد بود او را ندیدم.

قاضی با بیان اینکه آیا با توجه به اینکه جلوی شیشه اتوبوس جای گلوله است آیا از جانب شما به سمت او تیراندازی شده است گفت:‌ ما اصلا سلاح گرم نداشتیم که به سمت آن تیراندازی کنیم.

قاضی شاهد دوم ابوالفضل علیزاده را به جایگاه دعوت کرد و او هم با بیان جزئیات حادثه گفت: به ما دستور متفرق کردن تجمع‌کنندگان را داده بودند. اتوبوس را از دور دیدیم که از دور آرام آرام به سمت ما می‌آمد. بعد از ا ینکه ما را رد کرد سرعتش را اضافه کرد. من شهید امامی را دیدم که یکی از سربازان وظیفه و یک فرد عادی که آنجا بود را به پیاده رو پرت کرد ولی خودش بین اتوبوس و یک خودروی دیگر گیر کرد و شهید شد. من وقتی اتوبوس به سمت ما می‌آمد متهم را دیدم. همکارانم توانستند کمی جلوتر داخل اتوبوس گاز اشک‌آور بیاندازند.

قاضی گفت:‌ وقتی در اتوبوس گاز آشک آور انداختند و او را پیاده کردند شما کجا بودید.

شاهد گفت:‌ من دنبال اتوبوس نرفتم برای همین بسیار فاصله داشتم.

قاضی محمدی کشکولی در ادامه جلسه رسیدگی از متهم پرونده محمدرضا ثلاث دعوت کرد در جایگاه قرار بگیرد و با بیان شرح مختصری از جزئیات پرونده و عناوین متهمانه‌ای که متوجه اوست گفت: آیا اتهامات وارده را قبول دارید.

متهم پرونده گفت: خیر، این اتهامات را قبول ندارم.

محمدرضا ثلاث ادامه داد: ما جلوی کلانتری ۱۰۲ پاسداران اتراق کرده بودیم که یکی برادرانمان که بازداشت بود را آزاد کنند. ما نمی‌خواستیم درگیر شویم. حتی بزرگ ما جمعیت نزدیک به هزار نفره‌ای را که آمده بودند و تحصن کرده بودند که مانع بازداشت او شود را مرخص کردند و ما هم آنجا بودیم تا به افراد بگوییم که بروند. من قصد نداشتم که به مامورین نیروی انتظامی با اتوبوس حمله کنم که اگر این طور بود چرا اول به صورت آرام به سمت آنها رفتم؟ نور بالا زدم و بوق زدم که کنار بروند. من ترسیدم زیرا دستم شکسته بود سرم شکسته بود و می‌ترسیدم آنها سوار اتوبوس شوند و دوباره مرا ضرب و شتم قرار دهند. آقای قاضی در حال حاضر من عاشق اعدام هستم از بازپرس پرونده بپرسید آیا در بازپرسی‌ها نمی‌گفتم که مرا کی اعدام می‌کنید؟

قاضی با بیان اینکه شما که دیدید درگیری است چرا به سمت اتوبوس رفتید و متفرق نشدید؟

متهم گفت: من می‌خواستم اتوبوس را جلوی کلانتری پارک کنم تا ببینند که کسی در آن نیست. زیرا مامورین فکر می‌کردند عده‌ای در آن جمع شدند و آماده درگیری هستند.

قاضی با سوال از متهم گفت: این تناقضات در حرف‌های شما در این جلسه و جلسات گذشته برای چیست شما گفتید که به سمت ماموران حرکت کردید و آ‌نها را دیدید؟

متهم گفت: آقای قاضی طبق شهادت شهود من ابتدا آرام به سمت مامورین رفتم به آنها چراغ زدم تا کنار بروند بعد به دلیل اینکه ترسیدم بالا بیایند گاز دادم. من این مامورین را ندیدم من عامدانه به آنها نزدم .

قاضی از متهم پرسید آیا گزارش پزشکی قانونی را که می‌گوید علت مرگ افسران نیروی انتظامی به دلیل برخورد با اتوبوس است را قبول دارید؟

متهم گفت: من آنها را ندیدم اگر شما می‌گویید من قبول دارم.

قاضی از متهم پرسید: پزشکی قانونی سلامت روانی شما را در موقع ارتکاب جرم تایید کرده بود آیا مواد مخدری مصرف کرده بودید؟

متهم با رد این ادعا گفت: من هیچ چیزی مصرف نکردم. آقای قاضی من آنها را ندیدم من چشمانم ضعیف است و عینک می‌زنم حتی شما را هم در این فاصله تار می‌بینم.

در ادامه جلسه توسط نیروی انتظامی آلات و ادوات جرم از جمله قمه و چند عدد چماق برای بررسی به صحن علنی دادگاه آورده شد.

وکیل متهم در دفاعیات خود با اشاره به روند تحقیقات ابراز داشت: سوءنیت عام از سوءنیت خاص متهم باید مشخص شود زیرا در قتل عمدی این دو یکی از ارکان مهم تشکیل‌دهنده جرم هستند.

وی با بیان اینکه در حوادث رانندگی هیچ‌گاه راننده قاتل محسوب نمی‌شود و دیه پرداخت می‌شود، گفت:‌ متهم پرونده قصد به قتل رساندن شخص خاصی را نداشته است و انتصاب جرم قتل عمدی به وی سخت است ولی در صورتی که می‌خواهند وی را قصاص کنند خانواده مقتولین باید فاضل دیه را پرداخت کند.

قاضی محمدی کشکولی در جواب ایراداتی که وکیل پرونده به روند تحقیقات گرفته بود، گفت: شما اصرار دارید بگویید که جنبه عمومی جرم بر جنبه خصوصی آن ترجیح دارد در حالی که همکاران بنده در موقع تحقیقات و تهیه کیفرخواست بیشتر به جنبه خصوصی جرم توجه کردند.

قاضی کشکولی در ادامه از محمد ثلاث دعوت کرد تا در جایگاه قرار بگیرد و از او خواست که در رابطه با جرم اخلال در نظم عمومی از خود دفاع کند. متهم گفت: من این جرم را قبول ندارم زیرا کمتر از یک ساعت جلوی کلانتری تجمع داشتیم و فقط الله اکبر گفتیم.

قاضی با اشاره به تناقضات دو جلسه قبل و این جلسه گفت: چگونه است که در مرحله تحقیقات مقدماتی و رسیدگی بدوی اتهامات خود را قبول داشتید و اکنون آن را رد کرده‌اید.

قاضی با بیان اینکه شما اظهاراتی در دادگاه داشتید و جرم خود را قبول کردید. اینجا که شما را مورد ضرب و شتم قرار نداده‌اند، که متهم گفت: من فقط می‌خواستم خلاص و اعدام شوم.

قاضی با نشان دادن قمه و چماق‌هایی که نیروی انتظامی در دادگاه آماده کرده بود، گفت: آیا اینها را در روز درگیری دیدی؟

متهم پاسخ داد: اینها را برای اولین بار است که می‌بینم. شاید در آن روز یکی از جوانان نادان که در اتوبوس اتراق داشته است این را در ماشین گذاشته باشد.

متهم ادامه داد: اعدام برای من افتخار است ولی من عمدا جان سه نفر را نگرفته‌ام.

قاضی با اشاره به اینکه برای آخرین بار هم از اولیای دم می‌خواهم که از حق قصاص خود بگذرند زیرا این حق آنهاست، گفت: ما اصراری بر صرف اعدام نداریم و قصاص خواست اولیای دم است. ما می‌خواهیم طبق قانون رسیدگی کنیم.

ثلاث گفت: من نه از اعدام ناراحت می‌شوم و نه از بخشش خوشحال می‌شوم زیرا باید به دار مکافات برگردم.

ثلاث در آخرین دفاعیات خود گفت: من این سه نفر را به صورت عمدی با اتوبوس زیر نکرده‌ام.

وکیل متهم نیز در آخرین دفاعیات خود گفت: مواردی مانند ضعف بینایی متهم و اینکه آیا در موقع رانندگی با دست شکسته می‌توانسته است کنترل مناسبی بر خودرو داشته باشد و یا خیر و همچنین دیگر موارد باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد.

قاضی بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وکیل او ختم دادرسی را اعلام کرد.

در همین زمینه: اولین جلسه رسیدگی به پرونده حادثه پاسداران یکشنبه ۲۰ اسفند برگزار می‌شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند

سومین و آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو، معروف به «تتلو» به ریاست قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش همشهری، محاکمه تتلو که از اسفند سال گذشته به اتهام تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن شرایط آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، دایر کردن سایت شرط بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت از مخاطبان به ارتکاب جرائم منافی عفت، مصرف مواد‌مخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران و فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع اسلام در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران آغاز شده بود، دوشنبه گذشته و با برگزاری سومین جلسه پایان یافت.

در ابتدای این جلسه قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین افشاری اتهامات متهم را بار دیگر به او تفهیم کرد و از او خواست آخرین دفاعیات خود را بیان کند. پس از تفهیم اتهام متهم، نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و خطاب به متهم گفت: بیشتر مخاطبان شما جوانان و نوجوانان بودند و تحت‌تأثیر موادمخدری که مصرف می‌کردید و آن را ترویج می‌دادید قرار می‌گرفتند.

تتلو نیز پاسخ داد: قصدم ترویج موادمخدر نبود. می‌خواستم برای کسانی که آلوده به مشروبات الکی و مواد‌مخدر هستند جایگزین گیاهی معرفی کنم تا ضرر کمتری داشته باشد که این اشتباه بوده و اشتباهم را می‌پذیرم.

وی سپس در پاسخ به سؤال نماینده دادستان که چرا صفحه اینستاگرام شما بسته شد، گفت: در یک استوری اینستاگرام از خانم‌های ۱۵ تا ۲۰ سال برای ساخت ویدئوی یکی از آهنگ‌ها دعوت شد که طبق قانون اروپا این موضوع را کودک‌آزاری تلقی کردند و صفحه را بستند.

متهم در دفاعیات خود مجددا اعلام کرد: قطعا اشتباهاتی داشتم و خیلی از رفتار‌های من اشتباه بوده است. به‌خاطر اشتباهاتی که داشتم معذرت‌خواهی می‌کنم.

قاضی افشاری خطاب به متهم گفت: چه تضمینی است که اشتباهات شما مجددا تکرار نشود؟ شما در گذشته هم ابراز پشیمانی کردید، ولی مجدد به‌کار خود ادامه دادید.

متهم پاسخ داد: آموزش مناسبی ندیدم و اشتباه کردم!

پس از دفاعیات متهم، نماینده دادستان اعلام کرد با توجه به کیفرخواست صادره، مستندات موجود در پرونده و اظهارات متهم تقاضای رسیدگی و صدور حکم عادلانه را دارم. در ادامه الهام رحیمی‌فر، وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت و اظهار کرد: طبق صحبت‌‎هایی که با متهم داشتم تأکید کرده که می‌خواهد به جوان‌ها و نوجوان‌ها بگوید من تا آخر این راه را رفته‌ام، چیزی در پایان راهی که من رفته ام نبوده است. شما اشتباه من را نکنید.

وی افزود: متهم در اظهارات خود بیان کرده است که قصدی جهت تحقق نتیجه و انجام فعالیت تبلیغی یا ایجاد خلل در امنیت داخلی کشور نداشته و عنصر معنوی جرم قابل احراز نیست.

رحیمی‌فر درباره تبلیغ سایت‌های شرط بندی از سوی موکل خود بیان کرد: متهم پس از تبلیغ سایت شرط‌بندی وقتی متوجه می‌شود افراد از این مسیر متضرر می‌شوند، بلافاصله موضع خود را تغییر می‌دهد. پس از اظهارات وکیل و اخذ دفاعیات متهم، قاضی افشاری گفت: با توجه به اخذ آخرین دفاع و پایان رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو پایان جلسه رسیدگی را اعلام می‌کنم و در موعد قانونی رأی صادر خواهد شد.

الهام رحیمی فرد، وکیل مدافع تتلو از روند محاکمه و رسیدگی به این پرونده می‌گوید.

*از روند رسیدگی به پرونده بگویید. در ۳ جلسه محاکمه‌ای که برگزار شد، چه گذشت؟

جلسه نخست دادگاه به بیان کیفرخواست پرونده گذشت. در این جلسه نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت کرد و درحقیقت دفاعیات ما در جلسه دوم و سوم انجام شد. جالب اینکه در جلسه دوم، این خود موکلم بود که از خودش دفاع کرد و در برابر هر عنوان اتهامی که مطرح شده بود، دفاعیات خود را مطرح کرد.

*دفاعیات موکل‌تان بیشتر بر چه مواردی استوار بود؟

موکلم از زمانی که در زندان است قرآن می‌خواند؛ حتی نهج‌البلاغه را مطالعه کرده و در جریان دفاعیاتش به آیات قرآن و فرمایشات امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه استناد می‌کرد.

نحوه دفاعیاتش و مواردی که مطرح می‌کرد، نشان می‌داد که هم قرآن خوانده و هم نهج‌البلاغه را مطالعه کرده است. او حتی در برخی از موارد، از فیلم‌ها و سریال‌هایی که در آن‌ها جلسات محاکمه به نمایش درآمده بود، الگو گرفته و در جلسه دوم تلاش کرده بود دفاع مناسبی در برابر اتهاماتش بیان کند.

*جلسه سوم و آخرین جلسه محاکمه چگونه گذشت؟

در این جلسه که حدود ۲ ساعت طول کشید، علاوه بر موکلم، من هم به دفاع از او پرداختم و همچنین نماینده دادستان نیز مسائلی را مطرح کرد.

*دفاعیات شما بیشتر حول چه محوری بود؟

خب، بنده براساس عناوین اتهامی که در پرونده مطرح بود از ایشان دفاع کردم. بعضی از عناوین اتهامی جای دفاع بیشتری داشتند که زمان کافی برای دفاع داشتیم. در برخی از اتهام‌ها نیز مسئله ندامت و توبه مطرح بود که موکلم از همان ابتدا توبه کرده و اظهار ندامت کرده بود و به همین دلیل با توجه به توبه او، دفاعیات به طریق دیگری انجام شد. به‌طور کلی در برابر هر عنوان اتهامی که مطرح شده بود، دفاعیاتم را مطرح کردم و موکلم نیز در این جلسه به‌صورت جمع‌بندی و هم براساس هر عنوان اتهامی از خودش دفاع کرد.

در برخی از اتهامات موکلم، بحث اهانت مطرح بود؛ این در حالی بود که برخی از آن‌ها اصلا از سوی موکلم انجام نشده بود، بلکه مطالبی بود که در پیج‌های فیک و منتسب به موکلم منتشر شده بود. در جلسه دادگاه، موکلم توضیح داد که مدت‌هاست صفحه‌ای در اینستاگرام ندارد و فعالیت مجازی‌اش در یوتیوب بوده است؛ حتی در جا‌هایی تلاش کرد ثابت کند که صفحه اینستاگرامی موردنظر اصلا متعلق به او نبوده است.

*به‌غیر از این پرونده، پرونده دیگری هم علیه موکل‌تان تشکیل شده؟

موکلم پرونده دیگری هم دارد که در دادگاه کیفری ۲ تشکیل شده است. ما از همان ابتدا درخواست تجمیع پرونده‌ها را دادیم که همه پرونده‌ها در یک شعبه که به جرم مهم‌تر رسیدگی می‌کند، رسیدگی شود. اما با توجه به اینکه جلسه رسیدگی به پرونده در دادگاه کیفری ۲ هنوز شروع و درباره آن تصمیم‌گیری نشده بود، این اتفاق نیفتاد. با این حال امیدواریم درصورت صدور رأی در این پرونده، با توجه به تشابه عناوین اتهامی، رسیدگی به آن پرونده نیز متوقف شود.

*موکلتان جز این دو پرونده، پرونده دیگری ندارد؟

پرونده‌های دیگری که موکلم داشته، همگی رسیدگی شده‌اند.

*در این مدت روند رسیدگی به پرونده را چطور ارزیابی می‌کنید؟

خوشبختانه رسیدگی به پرونده روند خوبی داشت. به ما زمان کافی برای بیان دفاعیاتمان داده شد و توانستیم هر آنچه را که می‌خواستیم در دادگاه مطرح کنیم.

*با توجه به ملاقات‌ها و گفتگو‌هایی که با موکل‌تان داشتید، او را چطور ارزیابی می‌کنید؟

خب، من قبل از اینکه به‌عنوان وکیل مدافع متهم انتخاب شوم، هیچ شناختی از او نداشتم؛ به همین دلیل نمی‌توانم در این‌باره قضاوتی داشته باشم، اما در این مدت متوجه شدم که موکلم فردی بسیار آرام و البته با روحیه‌ای حساس و لطیف است.

*در زندان به چه کار‌هایی مشغول است؟

او سعی می‌کند بیشتر اوقاتش را در زندان به خواندن قرآن و نهج‌البلاغه، تماشای تلویزیون و کار‌های هنری خودش ازجمله نوشتن شعر و موسیقی بپردازد.

*ورزش چطور؟

خب، با توجه به شرایط خاصی که دارد، تا حدی که برایش ممکن است ورزش هم می‌کند.

*اشاره کردید که او در زندان تلویزیون تماشا می‌کند. بیشتر پای چه برنامه‌هایی می‌نشیند؟

موکلم به‌گفته خودش تمام ماه رمضان را روزه گرفت. او علاقه زیادی به برنامه محفل که در شب‌های ماه رمضان پخش می‌شد، داشت و پای این برنامه می‌نشست. البته سریال‌های دیگری هم تماشا می‌کند که حتی به برخی از آن‌ها نقد هم دارد. او به مناسبت ۱۳ رجب، سالروز تولد امیرالمومنین (ع) هم شعری سروده و قصد دارد درصورت آزادی آن را اجرا کند.

*به‌نظر شما درصورت آزادی، رفتار گذشته‌اش را تکرار نخواهد کرد؟

همانطور که گفتم او توبه کرده و درصورت آزادی همه چیز بستگی به‌خودش و اطرافیانش دارد. او طرفداران زیادی دارد. از زمانی که وکالت او را برعهده گرفته‌ام و شماره تلفن خودم و دفترم در اختیار طرفدارانش قرار گرفته، نوجوان‌های زیادی با من تماس می‌گیرند و همه‌شان خواسته‌شان این است که هر کاری می‌توانم برای آزادی موکلم انجام دهم و برایش دعا می‌کنند. خب، این فرصت مناسبی است که موکلم تبدیل به یک الگوی خوب برای طرفدارانش شود. موکلم ذهن خلاقی دارد و دلش می‌خواهد درصورت آزادی به کار‌های هنری‌اش ادامه دهد و امیدوارم حکمی عادلانه و قانونی برایش درنظر گرفته شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ختم رسیدگی به پرونده تتلو اعلام شد / تتلو : آموزش مناسبی ندیدم و اشتباه کردم!

دیگر خبرها

  • امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • اظهارات عجیب تتلو در دادگاه پایانی ؛ برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کردم !
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» برگزار شد
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو برگزار شد/ تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم
  • تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم/به دنبال معرفی جایگزین گیاهی برای مواد مخدر بودم!
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود